Varde Tv & IT Service

Varde Tv & IT Service kan afhjælpe problemer med

Pc, Microsoft Surface, Internet / Netværk, Printer, Stereo – og surroundanlæg, Fladskærm, Streaming muligheder og mange flere ting.

 

De trådløse netværk, WIFI, er blevet utroligt populære. Det skyldes at, det er meget nemmere med en forbindelse, hvor der ikke skal kabel på. Ulempen ved at lave det trådløst er at, hastigheden ret hurtigt bliver nedsat.

Der er flere ting som kan være skyld i nedsat hastighed, på et trådløst netværk. Herunder er nævnt et par af dem.

Routeren er gemt bag en sofa, i et skab eller en radioator. Hvis routeren er placeret som nævnt her, kan disse ting hurtigt dæmpe din hastighed. Det er fordi de ting, er ret massive og signalet fra din trådløse router, har derfor svært ved at trænge igennem.

 

Støjkilder, som babyalarmer, trådløse dør klokker og nogle trådløse telefoner. Disse forskellige produkter kan også nedsætte din hastighed, da de jo også sender trådløst. I nogle tilfælde bruge en babyalarm eller en walkie talkie, den samme trådløse kanal som din router.

 

Heldigvis er det forholdsvis nemt, at gøre noget ved disse ting.

Hvis det er fordi routeren er gemt af vejen, giver det lidt sig selv. Få routeren mere frem, så den ikke er gemt væk. Har routeren antenner, som sidder udenpå, kan disse også drejes så de sender anderledes ud. Hvis din router står på loftet, hvilket kan være en fordel, så drej antennerne nedad.

Hvis du bor i et område med mange trådløse netværk, walkie talkies eller trådløse dørklokker kan det være, lidt mere kompliceret, men stadig muligt. Hvis du bor et sted som ovennævnte, er løsningen nemlig at skifte kanal på dit trådløse netværk. Ved at skifte kanal kommer man, efter skiftet, til at bruge en kanal, hvor der forhåbentligt ikke er lige så mange brugere.

Derudover er det selvfølgelig også et spørgsmål om, hvor mange I er i huset som skal deles om forbindelsen. Jo flere enheder der skal bruge af hastigheden, jo lavere hastighed er der til hver enkelt.

Håber du kan bruge noget af dette, til at optimere dit eget trådløse netværk, hvis det halter.

 

Venlig hilsen

Varde Tv & IT Service // Nicolai