Varde TV & IT Service har indgået samarbejde om telefoni

Ønsker du en god, men billig telefoni service? Så kan Jacob fra Vestsupport hjælper dig. Han er forhandler af forskellige telefoniløsninger, der kan findes den løsning som passer dig.

Jeg er selvfølgelig autoriseret tekniker på telefoner med mere, som købes til IP telefoni. Skal du have mobilabb. men mangler en telefon? Så kan jeg også hjælpe med det.

 

Er Vestsupport også noget for dig?

Kort fortalt – Vestsupport er et anderledes teleselskab med speciale i IP-telefoni. Vi leverer IP fastnet telefoni og mobil telefoni med mulighed for SIP, samt online baserede omstillingsanlæg.

Vi har været med siden IP-telefoniens start. Vi har mange års erfaring og primært fokus på driftsstabilitet, og produktudvikling. Derfor kan vi i dag tilbyde et af Danmarks stærkeste, og mest stabile telefoniprodukter – kombineret med gode priser, naturligvis!

 

Fordele hos Vestsupport

Vi byder på mange fordele – her er nogle af dem:

• Lave priser på IP-telefoni
• Høj driftsstabilitet og samtalekvalitet
• Effektiv kundeservice med direkte nummer – 70 60 30 44
• Ingen bindingsperiode på vores abonnementer
• Abonnementer fra 0 kroner

 

Kontakt Vestsupport

Mail: mail@vestsupport.dk
Telefon: 70 60 30 44 

Øvrige priser

Ved abonnementsændringer, samt tilkøb af nye simkort ydes servicen udelukkende af Vestsupport. Kontaktes Viptel uden Vestsupport’s godkendelse, vil der blive pålagt et ekstra gebyr på DKK 99.- / pr. ændring inkl. moms 
Simkort kan afhentes på kontoret, men ønskes de fremsendt pålægges der fragt af kr. 80.-  
Se Vestsupport’s hjemmeside for information om, hvilke teleselskaber der samarbejdes med.

 

Telefonpasning til dig eller din virksomhed

Står du og mangler en, der kan passe din telefon, når du har travlt på kontoret eller ude af huset? Så kan vi her fra Vestsupport passe din telefon for dig eller din virksomhed. Det koster kun 30 kr. inklusiv moms pr. opkald, som vi besvarer for dig plus et månedligt gebyr på 100 kr. inklusiv moms pr. måned – ingen binding og ingen oprettelsesgebyr. Du er velkommen til at ringe til os og høre, hvad vi kan gøre for dig, eller hvis du er klar til at bestille, kan du kontakte os på tlf.: 70 60 30 44 eller mail@vestsupport.dk. Læs mere om Vestsupport her.