Varde Tv & IT Service

Varde Tv & IT Service kan afhjælpe problemer med

Pc, Microsoft Surface, Internet / Netværk, Printer, Stereo – og surroundanlæg, Fladskærm, Streaming muligheder og mange flere ting.

Hej og velkomen til Varde Tv & IT Service.

Jeg hedder Nicolai Thaysen Køhler, er 30 år og driver Varde Tv & IT Service.

Bloggen her vil være min egen lille “nyhedsside”, hvor jeg vil komme med gode råd eller skrive om aktuelle ting, som f.eks. alle de mange forsøg på, at franarre folk deres konto oplysninger med mere. Håber du vil følge lidt med.

Min baggrund for at drive dette firma er, at jeg er udlært i Expert og har arbejdet i radio/tv branchen i 6 år.

Mens jeg var ansat i radio/tv branchen, har jeg beskæftiget mig med næsten alt, inden for denne branche. Blandt andet har jeg solgt fladskærme, bokse til digital fjernsyn på egen antenne og kabel tv,Viasat og Canal Digital parabol tv, GPS, computere, printere, surround anlæg og mange andre ting. Derudover har jeg stået for service på computere og tilbehør. Det kunne være opstart af en ny computer, opsætning af trådløse netværk, opsætning af mail, installation af diverse programmer. Jeg har været ude hos kunder, hvor jeg har installeret et nyt fjernsyn eller settop boks, sat surround anlæg op og en masse andet. Jeg har også lavet nye antenne kabler, hvis det var nødvendigt.

Alle disse service områder, med opsætning af ny pc eller nyt fjernsyn, opsætning af mail og netværk, samt lave nye antenne kabler eller indstille kanaler på fjernsyn, er jeg stadig behjælpelig med. Nu er det bare i mit eget firma.

Derudover kan jeg også give lidt råd med på vejen, hvis du står og skal købe nyt udstyr.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på telefon 28 20 88 85 eller sende mig en mail på adressen nicolai@vardeservice.dk

Håber at høre fra dig.

 

Venlig hilsen

Varde Tv & IT Service // Nicolai